Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2008

Γκρίνια, γκρίνια, γκρίνια...


ΥΠΟΤΙΤΛΟΣ: Multitasking
Τι ήθελα και είπα ότι τώρα που έχω ίντερνετ θα τα λέμε; Τρομάρα μου! Που να βρώ τον χρόνο; Ανάμεσα σε μαθήματα, σεμινάρια, διάβασμα, διορθώσεις, το συντονισμό σεμιναρίων μεθοδολογίας που θα ξεκινήσουν σύντομα που να βρω χρόνο για προσωπική ζωή πόσο μάλλον για blogging;

Ανάθεμα, αν μέσα σε 24 ώρες προλαβαίνω να κοιμηθώ. Έχω καταντήσει ζόμπι! Ας είναι καλά η μανούλα μου που μου φέρνει και κανένα πιάτο φαγητό γιατί αλλιώς θα λιμοκτονούσα.

Θα μου πεις, καλά να πάθω! Τι τα ήθελα τα σεμινάρια και την ευθύνη του συντονισμού; Έλα, όμως, που τα άτιμα σεμινάρια χρειάζονται. "Που πας χωρίς εφόδια;" όπως θα έλεγε μια φίλη μου. Κι ας όψεται η φιλοτιμία μου που προσφέρθηκα να συντονίσω το σεμινάριο μεθοδολογίας.

Πάρ' τα τώρα, Δημητρούλα, και μη μιλάς!

ΑΜΕΛΟΔΗΜΗΤΡΑ


Υ.Γ. Τα είπα και ξεθύμανα! Χαχαχά!

6 σχόλια:

Maria Tzirita είπε...

Δημητρούλα μου υπομονή, με καλή διάθεση όλα γίνονται! Εμείς εδώ, σε περιμένουμε να ξεμπερδέψεις, δε χανόμαστε! Φιλιά καλή μου και κουράγιο! Σεμινάριο είναι, θα περάσει...

Unknown είπε...

Κάτι μου θυμίζει αυτό, κάτι μου θυμίζει...Α το βρήκαααα! Κάποια που ανανεώνει τις αναρτήσεις κάθε δέκα μέρες, γιατί τραβιέται σαν το λάστιχο!!!

Dimitra Andritsiou είπε...

Ευχαριστώ για το κουράγιο που μου δίνεις Μαρία! Εδώ είμαι κι εγώ αλλά μια ανάρτηση της προκοπής δεν μπορώ να σκεφτώ βρε παιδί μου.

Κι όσο δεν μ'αρέσει να γκρινιάζω...

Dimitra Andritsiou είπε...

Σε καταλαβαίνω Λίλυ μου.. λάστιχο έχουμε καταντήσει

Ανώνυμος είπε...

Yπομονη λιγακι και ...χρονος ειναι θα περασει...δεν θαναι και για ολη την ζωη σου.Ετσι δεν ειναι?

πολλα φιλια

Roadartist είπε...

Καλημέραααααααα!!!!!
Δήμητρα αμελομένη.. υπομονή.. πίστεψε με όλοι όσοι ασχολούμαστε εκτός με δουλειά και παράλληλα με επιμόρφωση, τα ίδια αισθανόμαστε.. ;))))
Αλλά βαθιά μέσα σου το ξέρεις πως είναι για το καλό σου! Είμαι υπέρ της άποψης όσο ζούμε να μαθαίνουμε,έτσι αξίζει κάθε κούραση και θυσία!!
Αλλά δεν είναι εύκολο το ξέρω..! Υπομονή, καλή ξεκούραση το σκ, φιλάκια :)

Με διαβάζουν;;;

Η κραυγή ενός παιδιού

Χαμογελω οταν βλεπω...