Πέμπτη 1 Μαΐου 2008

Dove~ Άσπρο σαν περιστέρι!;!

I'm a Greenpeace member and I was sent the video bellow. I didn't know that this particular company did so much damage.
According to Greenpeace investigations it is Unilever's own palm oil traders and producers (themselves members of the Rοundtable on Sustainable Palm Oil - RSPO) who are leading 'aggressive expansion' of the sector that results in the devastation of the last remaining orang-utan rainforest and peatland habitat in Borneo.
I've already sent Unilever, the company that produces Dove and other products an email. They're destroying the forests of Indonesia to get palm oil!!! Follow the link here and you will find directions on how to do the same.

Είμαι μέλος της Greenpeace και μου έστειλαν το παρακάτω βίντεο πριν λίγο. Δεν γνώριζα ότι αυτή η εταιρία έκανε τόση ζημια.
Σύμφωνα με τις έρευνες της Greenpeace, είναι της Unilever οι έμποροι και παραγωγοί φοινικέλαιου (μέλη του RSPO οι ίδιοι) που οδηγουν την 'επιθετική επέκταση' της περιοχής το οποίο έχει ως αποτέλεσμα την καταστροφή του τελευταίου εναπομείναντος τροπικού δάσους με ουραγκοτάγκους και υγροβιότοπου στο Βόρνεο.
Έχω ήδη στείλει στη Unilever, την εταιρία που παράγει το Dove και πολλά άλλα προϊόντα ένα email. Καταστρέφουν τα δάση της Ινδονησίας για να πάρουν το φοινικέλαιο!!! Ακολουθήστε το σύνδεσμο εδώ και θα βρεθείτε σε σελίδα της Greenpeace όπου έχει οδηγίες για το πως να στείλετε κι εσείς email.

Deforestation must stop! ~ Η αποψίλωση των δασών πρέπει να σταματήσει!

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Ήρθααααα! Καλώς όρισα! χαχαχα! Λοιπόν δεν διάβασα το blog σου η τεμπέλα... Βιάστηκα να σου κάνω comment! Πάντως είναι πολύ ωραίο με την πρώτη ματια! Θα τα λέμε και από δω. Το προτιμώ αυτό το σπιτάκι τώρα.

Unknown είπε...

Α δεν παίζωωωωω! Και εγώ έκανα comment και το έχασα! Καλώς όρισα, χαχαχα, καλώς σε βρίσκω...Πολύ ωραίο Blog και αυτό Δημητρα. θα τα λέμε και από δω, κυρίως από δω :D. Μου αρέσει καλυτερα αυτό το σπίτι τωρα!

Dimitra Andritsiou είπε...

Όχι δεν το έχασες, απλά άργησα να δω ότι είχα σχόλια. Ναι, να τα λέμε κι από εδώ. Κι εμένα μ'αρέσει!

Με διαβάζουν;;;

Η κραυγή ενός παιδιού

Χαμογελω οταν βλεπω...